Sloop woonhuis Wilhelminastraat te Zuidland

Opdrachtgever:    Particulier
Locatie:               Wilhelminastraat te Zuidland

Omschrijving
Onder veel belangstelling is op 10 november 2011 de sloop van het woonhuis aan de Wilhelminastraat 2 gestart. Het woonhuis maakt plaats voor een nieuw te bouwen woning op een prachtige locatie in Zuidland.

Bijzonderheden van dit project
Het woonhuis is tussen twee andere woonhuizen gelegen; de ruimte was dus beperkt. Dit maakte het extra lastig de sloopmaterialen direct op locatie goed te scheiden.

Bovendien was het voorzichting manoeuvreren langs de twee monumentale bomen die pal voor het woonhuis staan. De bomen maken deel uit van het karakteristieke bomenlaantje van de Wilhelminastraat dat juist hierdoor een schitterende woonlocatie is. Om de bomen niet te beschadigen is voorafgaand aan de werkzaamheden boombescherming aangebracht.

Bezoek schoolklas
Groep 3 van De Bongerd in Zuidland was op bezoek bij de start van de sloopwerkzaamheden. De ouders van één van de kinderen kochten het huis op deze mooie locatie om er nieuw te bouwen. Reden voor de hele klas om de sloop eens van dichtbij te gaan bekijken. Het was natuurlijke een superspannend moment toen het hele dak eraf ging. De kinderen kwamen hiervoor precies op tijd!

 (Met dank aan de heer T. Kweekel voor de foto's)

Adresgegevens

Stationsweg 32
3214 VK  Zuidland
 
T (0181) 451618
F (0181) 452840

Certificering

VCA**
ISO 9001
Groenkeur BRL Groenvoorzieningen
SKAO CO2-prestatieladder, niveau 3
Aequor-erkend leerbedrijf    

Volg ons!

Volg ons op facebookVolg ons op twitterVolg ons op youtube