Geslaagde nieuwjaarsloop!

Nieuwjaarsloop op 5 januari 
De door Bastiaan, onze Treeworker, georganiseerde nieuwjaarsloop op 5 januari jl. was zeer geslaagd.

Er deden, boven verwachting, ruim 100 lopers mee. Zij konden kiezen tussen een parcours van 5 en een parcours van 10 kilometer. Beide routes liepen door recreatiegebied De Bernisse. Ook was hier een mooie wandelroute uitgezet voor degenen die wel graag de actie steunden, maar niet konden hardlopen. Het weer was ons goed gezind en er is een mooi bedrag opgehaald voor Compassion. Een geweldige start van de door Bastiaan georganiseerde inzamelingsactie die uiteindelijk € 10.000,00 moet opleveren voor de kansarme kinderen in Tanzania.

Na afloop was er een gezellig samenzijn met koffie, thee, warme chocolademelk, limonade en natuurlijk een lekkere kop erwtensoep. De kinderen konden zich vermaken op het springkussen en werden prachtig geschminkt!

Heb je meegelopen en ben je benieuwd naar je eindtijd? Kijk hier voor de eindtijden van de hardlopers.

Muskatlon in Tanzania
Bastiaan gaat in oktober 2019 meedoen met een Muskathlon in Tanzania. Hij zal daar een ultrarun (63 km!) hardlopen en zamelt hiermee geld in voor Compassion, een christelijke organisatie die kinderen die leven in extreme armoede onder andere met educatie begeleidt naar zelfredzaamheid.
Het doel is om met het lopen van de Ultrarun € 10.000,00 op te halen voor deze kinderen.

Marathon van Rotterdam
Natuurlijk is Bastiaan hard aan het trainen om in oktober topfit te zijn voor de run in Tanzania. Hij zal daarom op 7 april ook meelopen met de marathon van Rotterdam.

High wine en bierproeverij
Niet meegedaan aan de nieuwjaarsloop maar toch de actie van Bastiaan steunen? Kom gezellig naar de high wine of bierproeverij in de Welkomkerk op zaterdag 2 februari. a.s.
Opgeven kan per mail aan:  bastiaan_voogt@hotmail.com.

Ben je niet in de gelegenheid om mee te doen? Jammer, maar doneren kan natuurlijk ook!

 

TERUG