Erkend Leerbedrijf

Een baan in het groen? Kom het bij ons leren en ervaring opdoen!

Door de uiteenlopende activiteiten die we doen, heb je de mogelijkheid ervaring op te doen met veel verschillende werkzaamheden en te ervaren wat het best bij jou past. Wij staan goed aangeschreven binnen onze branche.

Ons bedrijf beschikt over de certificaten: VCA**, ISO 9001, Groenkeur BRL Groenvoorzieningen en Groenkeur BRL Boomverzorging. Het milieu vinden we belangrijk. We zijn daarom ook gecertificeerd voor niveau 3 van de CO2-prestatieladder. En natuurlijk zijn we erkend leerbedrijf!

Wij verwachten van een leerling een positieve instelling, een goede inzet en leergierigheid. Natuurlijk moet je altijd beleefd en netjes zijn tegen klanten. Ook een no-nonsense houding past bij ons bedrijf en je moet wel vieze handen durven krijgen en graag buiten willen zijn!

Leerlingen zijn bij voorkeur in het bezit van Basisveiligheid VCA. Heb je dat nog niet? Dan verwachten we dat je dit binnen drie maanden nadat je bij ons bent gestart hebt behaald. Natuurlijk willen we je hiermee helpen. Verder geen specifieke vereisten; er kan worden meegelopen bij werkzaamheden op elk niveau.

Als je een goede inzet toont en graag wil leren, mag je van ons ook wat verwachten. We helpen je graag bij de meest uiteenlopende vraagstukken die tijdens je opleiding naar voren komen en proberen je werkzaamheden zoveel mogelijk op je opleiding af te stemmen.
Heb je moeite met huiswerk of bepaalde werkstukken? We helpen je graag!

Entreeopleiding
Ben je op 1 augustus 16 jaar en heb je niet de juiste vooropleiding voor het MBO? Volg dan de Entreeopleiding, waarmee je wordt klaargestoomd voor MBO niveau 2. Ook hiervoor kun je bij ons terecht. In samenwerking met de Praktijkschool gaan we je helpen aan een MBO-diploma met uitzicht op een leuke baan!

Kijk voor meer informatie op Stagemarkt.nl.

TERUG -->