Buitengewoon groen. Buitengewoon leefbaar. 

Minekus natuurbeleving 1Gewoon buiten. We realiseren ons maar al te goed dat de betekenis van Buitengewoon! steeds belangrijker wordt. We moeten met z'n allen naar buiten, bewegen, tot rust komen en genieten. Maar buiten is niet zo gewoon meer: de milieuproblematiek is groot en de biodiversiteit is in het geding, daarom moet er een buitengewone prestatie worden geleverd.

In de loop der jaren is de focus van ons werk verlegd van keurig onderhouden buitenruimte naar natuurbeleving en toekomstbestendig beheer. Beschermen van bestaande flora en fauna met als uiteindelijke doel het vergroten van de biodiversiteit. Het is niet alleen nu hard nodig, maar juist voor de toekomst. 

We laten kinderen Buitengewoon! spelen in onze natuurspeeltuinen. We realiseren vlinderidylles, natuurontdekpaden en ondergrondse waterbergingen.
Bomen zijn hét kapitaal van elke gemeente, daar hoort investeren in vakkundig onderhoud bij. De zorg voor onze omgeving, biodiversiteit en milieu is integraal onderdeel van onze werkwijze. En daarbij verliezen we ook de mens niet uit het oog!

Bekijk onze diensten via de keuzeblokjes, en laat u overtuigen!

TERUG -->